Мапа сајта  

E-mail
Facebook Twitter YouTube YouTube

ОСНОВНЕ

СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ

ИНИ
ДРС
КОТ
СРТ
ГРИ
ЗПП

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ

(акредитовано 2014.)

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ

(акредитовано 2008.)

 
ОБУКЕ

          Од 23. до 26. јуна 2014. год. у просторијама Високе техничке школе струковних студија у Нишу одржан је семинар у организацији Регионалне привредне коморе у Нишу под називом: "Напредни MS Excel 2007". 
          Применом информационих технологија у савременом пословању од запослених се очекује све већа стручност у коришћењу различитих софтвера. Microsoft Office Excel је један од најшире коришћених програма за табеларне калкулације, у готово свим компанијама и институцијама данас. И док је већина људи који раде у Excel-у упозната са основама рада у овом програму, за већину њих примена напредних функција, формула и графикона остаје непознаница.
          Полазници курса су стекли знања о напредном коришћење поменутог пакета што ће им омогућити повећање ефикасности, уштеду времена и значајно олакшати рад.
          Тек са оваквим надограђеним знањем моћи ће да искористе све предности које програм нуди.

ПРОГРАМ СЕМИНАРА ГАЛЕРИЈА СЛИКА
           Од 28. до 29. априла 2014. год. у просторијама Високе техничке школе струковних студија у Нишу одржан је семинар у организацији Регионалне привредне коморе у Нишу под називом: "Принципи енергетске ефикасности у зградарству".
          Циљ ове обуке је био да упозна и припреми полазнике са новом Законском регулативом у области енергетске ефикасности зграда и пројектовања енергетски ефикасних објеката (Директива ЕУ 2010/31/ЕУ).

          Полазници курса су стекли знања да тимски или самостално пројектују енергетски ефикасносне објекте, да израчунају енергетски биланс објекта, дефинишу примарну потрошњу енергије као и да опишу и да дају предлог мера за побољшање енергетске ефикасности објекта.

ПРОГРАМ СЕМИНАРА ГАЛЕРИЈА СЛИКА
 

 

 


Copyright© Висока техничка школа струковних студија, Александра Медведева 20, 18000 Ниш